Vestito använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies OK

Vestito.se

 

På Vestito.se kommer du alltid kunna ta del av det senaste och känna dig väl omhändertagen. Vi träffar leverantörer med schysta varumärken dagligen och åker hellre på en inköpsmässa mer än för lite. Därför vågar vi påstå att vi har koll.

Närmare bestämt stenkoll! Vill du ha ”koll”, som det så fint heter även om ”koll” är väldigt abstrakt och ligger i betraktarens ögon? Titta till oss med jämna mellanrum och bli vän med oss på Instagram och bli en del av Vestitofamiljen. Här (på sajten) och där (på Insta) kommer vi ständigt komma med tips och idéer för att berika din vardag och dina intressen. Många gånger handlar det inte bara om kläder.

Vi gillar folk med sköna livsstilar och kommer förmodligen ”posta” en och annan bil, kändisar som besöker oss, trevliga tillställningar, goda drycker, spännande resor med mera… Kan möjligen låta en aning stereotypt men vi kommer inte alltid kunna behaga alla eller lyfta fram hela regnbågens spektra.

Vi hoppas istället att vår bevakning, livsstil och vårt nätverk är tillräckligt mångfasetterat för att tillfredsställa just DIG!

_____________________________________________________________________________________________

VESTITO I GT

GT visar sommarmode hos Vestito!

vestito på instagram

vill du synas här? tagga dina bilder med #vestitofashion